Barion Pixel
Skip to content

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A vásárlás menete:

Az internetes boltunkban a kategóriák vagy alkategóriák kiválasztásával lehet böngészni a termék között. A termék részletes adatai a termék képére vagy a “részletek” gombra kattintással tekinthetők meg.

A termék a “MENNYISÉG” megadása után a “KOSÁR” gomb megnyomásával vásárolható meg. (Ez a művelet ebben a lépésben még nem jelent konkrét vásárlást, csak a vásárláshoz vezető első lépést.) Ezzel a termék a kosárba kerül, onnan bármikor kivehető, mennyisége változtatható. 

A listába rakott termékeket a jobb oldalon látható “KOSÁR”  modulban lehet ellenőrizni. Itt a megrendelés elküldése előtt még lehet változtatni a mennyiségeken, illetve törölni a listából. Ezután a kosár tartalma alatt lévő “PÉNZTÁRHOZ” feliratra kattintva megjelenik a “KÉRJÜK ADJA MEG ADATAIT!” elnevezésű űrlap, melynek kitöltése után lehet véglegesíteni a megrendelést. Ezen az űrlapon kell feltüntetni a választott fizetési módot is a “Megjegyzés” rovatban.

Rendelés:

A megrendelés elküldésével és annak visszaigazolásával szerződés jön létre

Vörös István Produkció Kft.
(Székhely: 2132 .Göd, Füzike u.47.
Adószám: 12407466-1-13,
Cégjegyzékszám: Cg.13-09-134810),


mint Eladó és a Megrendelő, mint Vevő között:

Az Eladó köteles a Vevő által  megrendelt termékeket a Megrendelőlapon megjelölt szállítási címre eljuttatni. 
A Vevő köteles az általa megjelölt címre kiszállított termékeket átvenni és a vételárat, ill. szállítási díjat a postás részére kifizetni, amennyiben nem bankkártyával, banki átutalással vagy postai csekken történt a fizetés. 
Rendelése elküldése után 24 órán belül visszaigazolást kap arról, hogy rendelése feldolgozásra került. Szintén 24 óra áll rendelkezésére ahhoz, hogy rendelését lemondja, vagy módosítsa. Első rendelésének elküldése után ügyfélszolgálatunk megkeresheti Önt, amennyiben a rendelés pontos lebonyolításához szükséges adatok hiányoznak.
A webáruházban minden termék az áru bruttó árát tartalmazza, nem tartalmazza viszont a szállítási költséget! 

Szállítás, fizetés:

1. Bankkártyás fizetés (Barion), banki átutalás esetén:

A kényelmes és biztonságos online fizetést a

Barion Payment Zrt. biztosítja.
Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013


Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

2. OTP Szép kártyás fizetés .

3. Személyes átvétel 

a koncerteken lehetséges.

4. Elküldés e-mailban – koncertjegynél.

Lemondás, rendezvény elmaradása:

Szabadtéren megrendezett Rendezvény esetében a Produkciónak lehetősége van tartalék rendezvénynapot (esőnap) meghirdetni. Amennyiben az esőnap dátuma meghirdetésre került, a Produkció bármikor dönthet úgy, hogy a Rendezvényt az esőnapon tartja meg. A Szolgáltató e döntésről a Vásárlókat vorosistvanwebaruhaz oldalon keresztül haladéktalanul tájékoztatja. A Vásárló tudomásul veszi, hogy a Rendezvény esőnapon való megtartása miatt nem illeti meg elállási jog.

A Vörös István Produkció az időpont vátoztatás jogát minden eseménye kapcsán fenntartja, annak ellenére,hogy minden tőle elvárhatót megtesz annak érdekében, hogy a rendezvény a meghírdetett időpontban valósuljon meg. A Vásárló tudomásul veszi, hogy a Rendezvény elmaradása esetén a Produkció alternatív időpontot határoz meg , melyre az elmaradt koncert jegyek érvényesek, vagy visszaválthatók. 

Amennyiben háború, lázadás, terrorcselekmény, sztrájk, baleset, tűz, blokád, árvíz, járványügyi hatósági határozat vagy intézkedés, természeti katasztrófa, súlyos energiaellátási zavar vagy más olyan előre nem látható és elháríthatatlan akadály következményeképpen, amely  a Produkció hatókörén kívül esik, és a szerződéses kötelezettségének nem tud eleget tenni, a Produkció nem tartozik felelősséggel semmilyen veszteségért vagy kárért, amely ezen események következtében előállt. Amennyiben a fent felsorolt körülmények következményeképpen egy Rendezvény lemondásra kerül, erről a Produkció a lehető leghamarabb értesíti a Vásárlókat. Az akadály megszűnése után a Produkció saját döntése szerint pótolja az elmaradt rendezvényt, ha ezt a lemondással érintett Rendezvények száma, az akadály jellege ezt lehetővé teszi. A jelen pontban felsorolt okokból történő Rendezvény-elmaradás esetén a Vörös István Produkció a belépőjegy vételárának visszafizetésére nem köteles.

Adatvédelem:

A Vörös István Produkció Kft. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, semmilyen formában nem adja tovább azokat harmadik fél részére.

Az adatok kezelésekor a 2011. évi CXII. törvényben előírtaknak megfelelően járunk el.