Barion Pixel
Skip to content

VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ

A vásárlás menete:

Az internetes boltunkban a kategóriák vagy alkategóriák kiválasztásával lehet böngészni a termék között. A termék részletes adatai a termék képére vagy a “részletek” gombra kattintással tekinthetők meg.

A termék a “MENNYISÉG” megadása után a “KOSÁR” gomb megnyomásával vásárolható meg. (Ez a művelet ebben a lépésben még nem jelent konkrét vásárlást, csak a vásárláshoz vezető első lépést.) Ezzel a termék a kosárba kerül, onnan bármikor kivehető, mennyisége változtatható.

A listába rakott termékeket a jobb oldalon látható “KOSÁR  modulban lehet ellenőrizni. Itt a megrendelés elküldése előtt még lehet változtatni a mennyiségeken, illetve törölni a listából. Ezután a kosár tartalma alatt lévő “KASSZÁHOZ” feliratra kattintva megjelenik a “KÉRJÜK ADJA MEG ADATAIT!” elnevezésű űrlap, melynek kitöltése után lehet véglegesíteni a megrendelést. Ezen az űrlapon kell feltüntetni a választott fizetési módot is a “Megjegyzés” rovatban.

Rendelés:

A megrendelés elküldésével és annak visszaigazolásával szerződés jön létre Vörös István Produkció Kft. (Székhely: 2132 .Göd,Füzike u.47. Adószám: 12407466-1-13, Cégjegyzékszám: Cg.13-09-134810), mint Eladó és a Megrendelő, mint Vevő között:

Az Eladó köteles a Vevő által  megrendelt termékeket a Megrendelőlapon megjelölt szállítási címre eljuttatni.

A Vevő köteles az általa megjelölt címre kiszállított termékeket átvenni és a vételárat, ill. szállítási díjat a postás részére kifizetni, amennyiben nem bankkártyával, banki átutalással  történt a fizetés.

Rendelése elküldése után 24 órán belül visszaigazolást kap arról, hogy rendelése feldolgozásra került. Szintén 24 óra áll rendelkezésére ahhoz, hogy rendelését lemondja, vagy módosítsa. Első rendelésének elküldése után ügyfélszolgálatunk megkeresheti Önt, amennyiben a rendelés pontos lebonyolításához szükséges adatok hiányoznak.

A webáruházban minden termék az áru bruttó árát tartalmazza, nem tartalmazza viszont a szállítási költséget!

Szállítás, fizetés:

1. Bankkártyás fizetés (Barion), banki átutalás esetén:

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013
Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

2. OTP Szép kártyával fizetés

A megrendelt árut csak az utalás megérkezésekor adjuk fel postára ajánlott levélként (ez lényegesen olcsóbb mint az utánvét). 

Feladási díjak ajánlott levélként a mindenkori postai díjszabás szerint.

2. Személyes átvétel a koncerteken lehetséges.

3. Elküldés e-mail-ban (koncertjegynél lehetséges).

Adatvédelem:

A Vörös István Produkció Kft. a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez használja fel, semmilyen formában nem adja tovább azokat harmadik fél részére.

Az adatok kezelésekor a 2011. évi CXII. törvényben előírtaknak megfelelően járunk el.